Pubquiz Eindhoven voor het Goed Doel

Op donderdag 12 mei aanstaande houdt Lionsclub Eindhoven Den Elzent alweer voor de 9e keer de inmiddels beroemde Lions Pubquiz. Inschrijvingen zijn van harte welkom! *

ALS is dit jaar het goede doel

Het goede doel dit jaar is “ALS” – en dan in het bijzonder de stichting van voormalig FC Eindhoven voetballer Dragan Thijssens die op jonge leeftijd zelf de diagnose ALS gekregen heeft en heel graag wat wil betekenen voor kinderen met een spierziekte. Eén van de goede doelen waar deze stichting geld voor inzamelt is de Mytylschool, een school voor kinderen met een motorische handicap in de leeftijd van 3 t/m 20 jaar. Meer informatie vind je hier https://www.als-we-er-voor-gaan.nl/over-als-we-er-voor-gaan.

Meld je tafel/teams nu aan!
Deelnemen kan in teams van maximaal 5 personen. Je kunt je aanmelden door een tafel hier te kopen. Zet bij de opmerkingen ook de voor- en achternamen van je teamleden. De deelnamekosten gaan volledig naar het goede doel en bedragen slechts  €15,= per persoon (exclusief consumpties).

Wees er snel bij – vol is vol *UITVERKOCHT !

Let op: veel deelnemers van de vorige keer hebben al aangegeven dat ze dit keer zeker weer mee doen. En vol is vol, dus wees er snel bij! Na aanmelding krijgen de deelnemers een bevestigingsmail met nog wat extra informatie, waaronder locatie, parkeerinformatie, etc. We kijken er enorm naar uit om weer een mooie, gezellige avond te verzorgen voor maximaal 30 teams.

Hartelijke groeten,

De PubQuiz Commissie
Lionsclub Eindhoven Den Elzent